Underbara ponny ♥

Hello!
Idag har det varit en riktigt rolig dag - finaste vädret den största delen av dagen, en massa garv, finaste ponnyn på lektion - red lektion idag på Finesse, hon var hur grym som helst? Vääääärldens finaste bebis, Jack var också riktigt fin, dock red jag inte honom på lektion. 

Men i alla fall, ikväll har jag inte gjort något speciellt, kom hem vid 21.00, så det blev ju lite sent? Men så är det ibland! Har inga viktiga läxor till imorgon heller, så det gjorde inget, har dock svenska-prov på fredag, så ska kika igenom svenska-häftet nu. 
Hoppas ni alla får en bra dag imorgon!
PUSS



old..

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar!
Har precis ätit frukost, klätt på mig, sminkat mig osvosv. Ska snart till skolan!
När jag slutat blir det stallet direkt med Myy & mamma. Ska rida Jack & Finesse, måste träna på programmet inför lördag! 

Hoppas ni får en jättebra dag allihopa! PUSS




älskling.

En massa plugg..

Hejsan!
Jag har sjukt mycket plugg nu.. Franska & Engelska-läxor till imorgon, kanske en matte-läxa till torsdag & sen Ordklassprov (alltså i Svenska) på fredag - så jag har en hel del att göra den här veckan, så om det blir dålig uppdatering, så vet ni varför!

Så ni kanske vet vad jag ska göra nu? - plugga.
Men jag vill bara få det klart & sen kan jag blogga lite, får se hur mycket jag behöver göra ikväll dock, men ett litet inlägg till kommer ni att få! Ska hinna duscha också - puh! Haha!
Men jag hoppas ni förstår & så ska jag försöka göra något tidsinställt också, men får se vad jag hinner som sagt!
Vi hörs!

TACK BESTIS ♥

Vill börja med att säga tack till bästis som uppdaterade åt mig, älskar dig världens finaste! ♥

Men, hallå!
Uppdateringen har ju inte varit så där jättebra från min sida idag? & videobloggen som skulle komma upp igår, kom inte för att det blev ändrade planer - jag, mamma, pappa & syster åkte ner på stan & hade det verkligen jättemysigt, vi åt lunch, shoppade lite & pratade en massa ♥
Efter stan åkte vi hem & efter någon timme kom Alma, vi pratade & fick sedan skjuts ner på stan för att träffa Sara för att fika lite - det började på Cornetto bar & slutade på Donken. Haha, vi är störda
Men vi hade det så sjukt kul?! Bästa brudarna?
Efter Donken köpte vi lite gott, Power King, godis & lite annat. Vi fick skjuts hem & hemma tog vi en maaaassa kort, skrattade & åt pizza. Vid 22.00 gick vi ut & träffade Anna en liten stund, gick även förbi Tessi. Har saknat henne ♥

Vi var upp till 04.00 imorse, vi chattade med "okända" människor på en sida på internet, vilket var otroligt kul! Haha!
Vi körde även Anden i glaset, det var inte alls nå kul då vi provade minst 10 gånger, men sen när vi skulle släcka ljusen, så gick det inte? & vi har det på film så det var inget vi inbillade oss.. Då blev vi riktigt rädda!
Dygnet har varit sjuuuukt roligt & ett minne för livet, tack brudar! Älskar er! ♥
Bilderna från dygnet finns inte på datorn än, så dom kommer. Bjuder på en bild på mina älsklingar istället ♥

/THERESE

Hej! Sophie är i stallet just nu och kan därför inte uppdatera, så jag uppdaterar lite åt henne. Men hon bloggar nog när hon kommer hem om vad hon gjort igår osv, eller hur Sophie?:)

Haha, iallafall.. Själv vaknade jag upp hos Julia idag, vi åt frukost innan jag gick hem och duschade, sminkade mig och såna saker. När jag var klar så åkte jag med pappa till erikslund och åt, nu är jag hos min mammas kille med Julia och vi ska snart hem till mamma så kommer min morbror och hans bebis till oss så ska vi fira mig lite eftersom jag fyllt år i veckan. Kram /therese
Sophie, älskar dig världens finaste!

 


Godmorgon!

Godmorgon!
Jag vaknade klockan 10 (det andra var alltså tidsinställt) & nu sitter jag & äter frukost - asgott!
Om en stund ska jag duscha & fixa mig lite allmänt.
& sen kanske en videoblogg kommer, så då får ni reda på planerna för den här helgen lite mer!
Ha det bra!

2 månader idag ♥

Idag är det två månader med Jack, min fina Jack, jag älskar dig min bebis ♥
http://www.youtube.com/watch?v=IRNbvy-B630&context=C485a825ADvjVQa1PpcFPLicYJnroldb6yTapzauT2imUmncJvmE8=

Godnatt


Mer tid nu!

God kväll!
Nu är jag hemma, har varit det i ett par timmar, allt gick bra i stallet.. Men vädret?! Jag hatar det! Jaja, både Finesse & Jack var sjuuukt duktiga idag! Bästa!

Men jag ska berätta lite om igår & idag..
IGÅR:
Jag var i skolan, sedan gick jag hem för att sen åka till stallet. Jag red Finesse & Jack, dom var riktigt fina båda två, mina älsklingar.
IDAG:
Jag var i skolan, allt gick bra där & efter det gick jag hem & var hemma 1-2 timmar, sen åkte jag & mamma till stallet & jag red Finesse & Jack. Jätteduktiga var dom!

Så så har mina två senaste dagar sett ut, helt okej!
Imorgon är planerna bättre än bäst, det kommer bli sjukt grymt! Kanske gör en videoblogg imorgon om hur planerna ser ut?





Mot stallet nu!

Hej!
Nu ska jag precis gå & byta om & sedan åka till stallet - har lite bråttom, så berättar om dagen efter stallet. Fredag ju? En massa tid ikväll? Yes!
Så ni får ha det så bra!
Jack bebis!

Igår.. + dagen idag!

Hallå!
Jag bloggade ju inte mer igår, efter stallet.. Dels för att vi kom hem sent & jag skulle duscha & sådär. & så var jag på enormt dåligt humör - personligt varför. Men Finesse var sjukt duktig i alla fall, när jag red henne! Så när jag kom hem tog jag mig en långdusch, smörjde in mig med en bodylotion, fixade mig ordentligt & sedan satte jag på mig pyjamas & så gick jag & la mig. Så jag orkade verkligen inte sätta mig vid datorn också.

Men idag i alla fall, så vaknade jag på något bättre humör, gick & åt frukost, bytte om, sminkade mig & annat fix, satt lite vid datorn också, sen cyklade jag till skolan - ska försöka cykla varje dag det inte är allt för dåligt väder nu i fortsättningen, det är bara bra att få lite extra träning? 

I skolan gick allt bra, jag & Ellen hade det kul som vanligt & efter skolan cyklade jag hem & nu sitter jag här, med datorn i knä't & lite mellis bredvid mig! Så gott! 

Om en liten stund ska jag gå & byta om till ridkläder för att sen åka till stallet, ska rida Finesse & förhoppningsvis Jack också, han måste få röra på sig lite han med! Med Finesse blir det hårdträning! Kör ett Dressyrpass i paddocken i minst 45 minuter, hon tycker ju att det är så kul nu också? När det börjar bli varmt & så. & Jack får sig väl ett litet dressyrpass han också! 
Ni får ha det så bra så länge, så får vi se om vi hörs något mer ikväll - det beror på hur lång tid vi är i stallet.




Hjärtat ♥

Svar på kommentar

anonym om Grattis bästa älsklingen ♥:
det verkar inte som att ni har så många minnen..? Har nästan aldrig läst att ni har varit?..


Tänkte bara svara på detta & säga att.. Jag har precis haft en bloggpaus i flera veckor? Jag & Tessi går i samma skola & har samma korridor - alltså ses vi nästan varje dag? Vi har sovit över tillsammans, tränat tillsammans, varit ute & ätit tillsammans & en massa mer.. Så, jo, vi har sjukt många minnen.

Nästa gång kan du skriva ditt namn också, helt okej för mig faktiskt :)

En dag för mig!

Tänkte berätta om en dag för mig! Jag går upp vid sju, äter frukost, fixar mig & sen åker jag till skolan! Gör allting där som ska göras & efter det går jag hem. Tisdagar, onsdagar & fredgar är de veckodagar jag är i stallet, så de dagarna åker jag antingen direkt till stallet eller så går jag hem, äter lite mellis & sedan byter jag om osv.
I stallet är jag 4-5 timmar & efter det åker jag hem, pluggar, duschar & äter middag - hinner jag sitta vid datorn är det klart jag gör det också.

& sen ska jag sova! Så så ser en dag ut för mig!

Hur länge klarar jag detta tror ni..?

Jag har själv satt ett godisförbud, för mig själv alltså! & jag tänkte börja med 2-3 veckor att inte äta något sånt & sen får jag se om jag håller på & dö av att inte få äta godis, eller om jag helt enkelt gillar att vara utan det?
Vad tror ni?..



(kortet är från google)

HISS/DISS

3 saker jag hissar:
* Att min familj alltid finns där för mig
* Att jag har min älskade hästar & hundar, de finns liksom också alltid där för mig
* Att jag under sexan har börjat få lite mer äkta vänner, som inte sätter andra före en hela tiden. (& med detta menar jag inte att jag inte hade några äkta vänner innan)

3 saker jag dissar:

* Falska människor (som kränker andra osv.)
* Saker som går sönder direkt när man änvänder det första gånger, usch för sånt!
* Att jag inte kan fira Tessi idag :(♥

Grattis bästa älsklingen ♥

Idag fyller min bebis år!
Alla grattis till dig hjärtat!
Hoppas din dag blir grym trots dina "omständigheter" nu.

Vi har sjukt många minnen, fast vi har lärt känna varandra & blivit tighta de senaste 2-3 månaderna?
I 5:an träffades vi & var allra första gången.. & det var en tystnad jag aldrig glömmer..
Men nu pratar vi, skrattar & gör en maaaaassa roliga saker tillsammans! ♥ Vi har aldrig tråkigt!
Jag älskar dig obeskrivligt mycket hjärtat! Du är bäst! ♥
Helt sjukt fin också?
Hur kunde jag hitta dig av alla miljarder människor? Du är en på miljarden älskling.
Glöm aldrig att jag alltid kommer att stå vid din sida & alltid kommer att stötta dig.

Min frukost

Hejsan!
Jag tänkte berätta vad jag äter till frukost.
Jag gör en smoothie på morgonen som består av jordgubbar, banan & en sorts vaniljyoughurt (stavning) & så äter jag en vanlig smörgås med, oftast, skinka på.
Den frukosten blir i alla fall jag mätt på.
Så nu vet ni det också! Haha!

Den här veckan..

..kommer jag att blogga ganska bra, eller jag ska verkligen försöka, mest för att Tessi ska ha något att läsa på det stället hon är på nu! Så en massa tips på grejer jag kan blogga om för hennes skull? Hon är värd allt hon kan få just nu.. & imorgon på hennes födelsedag? Hon måste ju minst ha något att läsa, prata om, tänka på & annat.
Så ja, bloggningen kommer att vara på topp, speciellt imorgon, men även resten av veckan såklart!
En massa tips!!



Förkyld

Go' kväll!
Just nu sitter jag hemma franför TV:n & datorn. Jag är förkyld, det "kittlas"/"kliar" i halsen, jag är jättesnorig, hostar osv. Pollen blandat med förkylning typ?
Men går jag & lägger mig tidigt så borde jag ju bli bättre? Är jag inte bättre imorgonbitti blir jag hemma från skolan imorgon. Då blir det nog en del plugg & planerigar, troligen stallet på em & lite såna saker.
I helgen har jag lite roliga saker inplanerade, en övernattning bland annat, kommer bli helt galet!
& imorgon fyller min älskling Therese år, dock har hon inte det roligaste stället att fira sin dag på. Men jag ska göra mitt bästa för att den ska bli bättre! Älskar dig mitt hjärta!
Men jag ska nog gå & ta mig en frukt nu, sen blir det fix inför att sova..
Tror jag hinner blogga lite till ikväll i alla fall!
Lipar på bilden, men Finesse är världens finaste!

Bloggar ett tag framöver nu!

Hallå!
Är tillbaka här nu, dock bara fram till jag fixat design/header & annat på mig nya blogg! Den är dock inte länkad än.
Men jag är typ tvungen att blogga! Saknar det..
Så nu är jag tillbaka ett tag här!

Tror det blir en häst blogg.. igen..

Ja, som rubriken säger. Jag tror jag kör på en hästblogg igen. Eftersom att jag är i stallet 5-7 dagar i veckan, så har jag ju alltid något att skriva om? En massa bra övningar för både hoppning & dressyr, utrustning, kanske lite outfit's..? & en massa annat!
Så nu tar jag en paus från denna blogg & så får vi se om vi hörs mer i denna blogg efter det här inlägget.
KRAM

godmorgon..?

Godmorgon..?
Jag & Ellen vaknade 11.30 så, ja.
Nu har hon gått & vi har haft det riktigt skoj - både igår & idag. Snackat en massa & bara haft det mysigt.
..nu kom mamma! Måste sticka. Men vi hörs senare?!
PUSS

Kom med tips!

Hallåhallå!
Kan inte ni komma med lite tips om vad jag ska skriva om i bloggen?
Vad vill ni se mer av?
Filmer - det går tyvärr inte att ladda upp, varför vet jag faktiskt inte.
Hästar, bilder, "dagens blogg", länkbyten..?
Ni får bestämma!



RSS 2.0